Wat doet Jarbo

Jarbo is de geschikte partner voor het tuinontwerp en de aanleg van tuinen in alle stijlen. Bij ons vindt u de ervaren tuinarchitect die u zoekt. Niet enkel realiseren wij volledige tuinen, ook voor aanleg in verschillende fases kan U op ons beroep doen: aanleg van oprit en terras, vijvers en zwemvijvers, daktuinen, tuinhuizen en carports. Een ervaren team van hoveniers staat dan ook voor U klaar om uw tuindromen te realiseren. Om grote en gediversifieerde projecten tot een goed einde te brengen doen we soms beroep op de expertise van verschillende specialisten.
Indien U wenst en groene vingers hebt, kan U natuurlijk ook zelf uw tuin aanleggen op basis van het tuinplan, al dan niet met begeleiding van ons team.

Tuinontwerp

Onze tuinen worden niet gekenmerkt door één stijl, ze zijn uniek en persoonlijk en komen in overleg met u tot stand. Persoonlijk contact tussen U en de tuinarchitect staan dan ook centraal in het opmaken van het tuinontwerp.

Aanplanting

Onze passie voor planten helpt u een juiste keuze te maken voor de beplanting van uw tuin. Rekening houdend met uw wensen, de grondsoort en bezonning zorgen wij voor een droomtuin waar u het hele jaar door van kan genieten.

Terrassen

Eén van onze specialiteiten zijn de hardhouten, bamboe en houtcomposiet terrassen. Hardhout is één van de meest stabiele en duurzame houtsoorten op de markt. Jarbo kan ook zorgen steunmuren en andere decoratieve elementen in deze materialen. Wij gebruiken enkel hardhout voorzien van het FSC-label.

plants